Pysselmani

Jag håller på att sy den grejen till syrrans nya bebis och som vanligt går jag upp i det helt och varje ledig tid vill jag sy. Det är så spännande att se hur den kommer att bli. Kommer jag bli nöjd eller inte?

Härom dagen ställde sig Vincent på knä i sängen med händerna på kanten, så då var det tydligen dags att sänka sängen. Det är himla långt ner att lägga honom. Ofta får han sova i vär säng på dagarna eftersom det är lättare att få honom att somna då, men idag märkte jag inte att han vaknade så nä jag väl kom in i sovrummet var han på väg att krypa ur sängen, så nu får han sova i sin egen säng eller i vagnen. Jag är glad att inget allvarligt har hänt, men håller han på såhär är det snart oundvikligt.

Idag har Mia och Irma varit här på besök och med sig hade de den lilla dvärgschnauzern Roxy. Jag bjöd på gönsaksoppa till lunch. En av de godaste sopporna jag vet och så himla enkel, koka potatis i bitar och frysta sommargrönsaker tillsammans med buljong och curry och när potatisen klar slå man i lite mjölk låter den bli varm och smka sedan av med salt och mer curry. Då Vincent inte ville somna tog vi en promenad i solskenet och både Irma och Vincent somnade fort. Vincent fick sova kvar i vagnen ute och sov i två timmar, ovanligt för honom. När de båda sov kvar ute kunde vi avnjuta en kopp kaffe och lite kladdkaka (resterna från i lördags). Det var jättetrevligt att de kom på besök och vi fick lära känna dem lite mer.


Irma redo att ta Vincent


Hänger du med?

J har blivit förkyld igen och jag hoppas verkligen att inte vi blir smittade igen för nu räcker det med förkylningar. Spaky har fått en allergisk reaktion på benen och över ögat så nu får han gå på kortison ett par dagar. Det är tur att man har lite hemma så man imte behöver gå till veterinären och få recept.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: nina

måste ta å prova den där soppan

2009-04-09 @ 13:24:53
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: