Monster i vagnen

En dag på stan stod på schemat idag. Vi började med att åka till återvinningen, med alla banmatsburkar i glas tog det en evighet vi glasiglon. Fortsatte sen till city för lite shopping av presenter och lite annat smått och gott. Till lunch mötte vi upp jobb-Linda och det blev Max, mumsigt som bara den. Vincent satt och kastade majskrokar på Linda och även på marken.

Vincent kan få en väldigt mörk basröst och när vi stod i en kö på Coop satt han och pekade på reklamen för ATG och använde sin mörka röst, mannen bakom undrade lite snällt om jag hade ett monster i vagnen. Nja inte direkt då i alla fall, fast ibland kan han var ett litet monster. 

Under tiden som han sov efter lunch så tog jag en latte-to go och satte mig i Almedalen och tittade på folk. Det var inte alls så många klädda i medeltidskläder som jag trodde, men jag fick titta på någon sorts ringdans som en stor grupp utförde.

Lekplatsen blev målet när Vincent vaknade och han fick gunga. Han tycker det är så roligt och hela dagen var han på gott humör troligtvis för att det är så mycket att titta på.


   K O M M E N T A R E R
Postat av: malena

Ett väldigt gulligt monster

2009-08-03 @ 21:05:40
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Postat av: Amanda

Haha...inte är han väl något monster heller. Troll kanske? Charmtroll! :O)

2009-08-03 @ 21:14:10
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Clara

visst är det kul när dom gör en massor med konstiga ljud, Max har börjat skrika till allt på samma sätt som när han ramlar och slår sig.... suck....

2009-08-03 @ 21:24:58
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja han kan låta högt faktiskt

2009-08-06 @ 20:21:23
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: