Besök på en gård

Lee med familj bor för tillfället på en gård då de passar gårdens djur, hästar, hundar, höns och en kanin, och dit var vi bjudna på lunch idag. Lee är en riktig värdinna och vill alltid så väl och att allt ska vara perfekt, så hon var lite stressad när vi kom då hon inte hunnit göra sig iordning eftersom hovslagaren hade kommit lite sent och fortfarande var kvar. De gjorde inte oss någonting utan vi gjorde oss hemma i köket och förberedde lunch till Vincent. Till lunch hade Lee gjort två stycken pajer, en med festaost och en med köttfärs, mycket smarriga båda två och sen blev det morotskaka och kaffe. På morotskakan hade hon färgat kokos i gult och rött och lagt på, såg himla proffsigt ut och hade paparazzi-Linda varit där hade hon tagit kort på denna skapelse men nu får ni bilda er en egen bild. Emellan tuggorna och gnälliga små söner hade vi intressanta samtal om ditt och datt. Tack Lee och Wilhelm för en jättetrevlig dag och jag ska försöka bjuda igen snart.

Matvraket Vincent har slukat allt med aptit idag och det har inte varit knussel med något och efter en flaska välling nu på kvällen somnade han som en stock utan saga.
Sparky är lite rolig då han inomhus bara hoppar runt på tre ben, men när vi kommer ut och han har en plastpåse på foten går det hur bra som helst att använda alla tassarna, så länge man inte tittar på honom förstås.


Vincent leker med sina bollar

   K O M M E N T A R E R
Postat av: malena

Härligt att han har ätit klokt idag!!

2009-02-20 @ 19:01:15
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Postat av: Linda

Låter som en mysig dag.

HAHAHAHAHAA, så typiskt hundar! Snacka om ögontjänare ;-) Ja dom är ju för goa!

2009-02-20 @ 22:33:27
URL: http://lan.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

tack själva! vi hade oxå jätte trevligt! kram

2009-03-02 @ 10:25:00
URL: http://leelooos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: