Gårdagen

J skulle vara borta hela dagen igår, först jobba sen kick-off med jobbet, så jag och Vincent hängde med Nina och Ville och sen på kvällen även Robban. Vi började på stan för lite inhandling och lunch och sen åkte vi alla hem till oss för att fika lite och att killarna skulle få bada.

Ville verkade mer road av badet och ville inte alls gå upp. Vincent fick nog efter tag och skulle bara stå upp så då fick det vara nog för honom, blir lite halt även med halkmatta när man har olja i. Slta var de när plaskade där i badet. Ville blev rädd för Sparky, så fort han kom i närheten blev Ville ledsen. Han är ju lite framfusig och vill så gärna hälsa så det var kanske inte så konstigt. Vi får helt enkelt bjuda hit dem lite oftare så att Ville itne blir rädd för hundar.



Inte helt lätt att få en bild när båda tittar mot kameran


Rena åkte vi vidare hem till Nina, Spaky fick stanna hemma för vi hade nog skrämt stackars Ville tillräckligt. Pojkana fotsatte där att leka och Vincent lyckades stå och hoppa under deras köksbord och hoppa in i något så han fick en bula i huvudet, en del tårar blev det också. Jag fick en mycket smarig middag och när Vincent somnat en välbehövlig paus io soffan. På vägen hem sen hämtade vi upp J och hans kollega Annika.

Ett stort tack för att vi fick spendera hela dagen med er. Lika mysig och underhållande som vanligt. Det är den energin som ni gav mig igår som jag lever på idag. kramkram

   K O M M E N T A R E R
Postat av: Astrid

naaw.. vilka härliga bilder :D

2009-06-06 @ 14:41:43
URL: http://www.nogg.se/nova08
Postat av: nina

Tack själva.

Krya på dej gumman!

2009-06-06 @ 16:20:44
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: spider

så fina =) Vincent är ett väldigt fint namn!

2009-06-08 @ 19:14:41
URL: http://spiderchick.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: