Myllan

Idag har vi haft strålande solsken och faktiskt ganska varmt. Förmiddagen tillbringande vi på öppna förskolan Myllan. Vincent tycker det är jätteskoj där och blir så glad när han får träffa de som jobba där. Vi var ute nästan hela tiden och Vincent antingen kröp, gick med en gåvagn eller satt och pillade. Mia & Irma och Linda & Martin kom också dit, mycket trevligt. Det va full rulle hela tiden så när vi åkte därifrån somnade Vincent som en stock och missade lunch med en timme. Jag tycker Myllan är suveränt och Vincent gillar ju också det, förhoppningsvis kan J följa med ett par gånger nu i sommar så de kan fortsätta gå dit i höst och J vet hur det är där.

Jag och Linda lunchade på stan och sen tog en tur i lite affärer innan det var dags att åka hem. Vincent somnade i bilen hem och nä han väl vakna fortsatte vi vara ute och titta på träden, gå med vagnen och tittar på kissarna samt äta lite av vad trädgården kan erbjuda.

Madrasserna kom idag och vi ska i alla fall få in dem för vi båda längtar efter att få sova i en skön säng. Tyvärr blir det lite sent att sätta ihop sängstomme och byråerna, fast man ska ju inte stressa så det får vi väl ta en annan dag.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: Kadri

FIN BLOGG. HOPPAS DU HAR OCKSÅ FÅTT EN SOLIG DAG.

2009-06-16 @ 20:23:33
URL: http://livetivillavillekulla.blogg.se/
Postat av: clara

Tänkte bara vara en riktig party pooper och berätta att myllan stänger ju över sommaren...

2009-06-16 @ 23:17:02
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: