Stort tack till Johan

Som med sina extremt snabba reflexer lyckades fånga Vincents huvud innan det landade på golvet. Vincent stod och ryckte i en stol på Borgen och så helt plötsligt ramlade han baklänges. Jag stod som ett fån bredvid och hann tänka att det här kommer inte att gå bra, men det gjorde även om han blev lite chockad och rädd.

Jag och Vincent var på mitt jobb idag och lyssnade på hon som ska bli vår nya GD när vi går över i den nya myndigheten. Han skötte sig jättebra och var tyst och ganska lugn (fast vi fick gå och byta mitt i), han till och med somnade i min famn. Det var efter det som vi lunchade med Nina med familj och Clara med familj. Max och Vincent fick röja lite inne på Borgen och lära av varandra. Det verkar som dessa 2 kan hitta på mycket bus tillsammans. När jag ställde ner Vincent på golvet så stod han utan stöd innan han sträckte sig efter stöd.

Nu ikväll har jag gjot lemoncurden till midsommartårtan. Det är tredje sommaren som jag gör denna tårta och den är super. Föra året gjorde den laktosfri eftersom vi firade midsommar med en laktos- och glutenintolerant och den blev lika god då.

Jag fick natta om Vincent ivkäll efter att han fösökt ställa sig upp i sängen även om han inte vaknat riktigt och amlade och slog huvudet i spjälor. Jag hoppas att han lugnar ner sig lite.

Här kämparna han på med vagnen


Hittade en av Sparkys pinnar

   K O M M E N T A R E R
Postat av: malena

Söta vilda unge!!!

2009-06-17 @ 21:04:09
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Postat av: clara

Johan alias blixten, hahaha!

2009-06-17 @ 23:49:02
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Lotta

Stackars lilla huvudet.

Många smällar få det ta.

Tårtan med lemoncurd låter ju smaskens.

Hemligt recept?



Kramen

2009-06-18 @ 06:24:07
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vilken tur att det gick bra. Dom små har en viss tendens att stå på huvudet när man minst anar det. och fort går det. Tur ändå att dom är tåligare än man tror. :o)



Tårtan låter riktigt god! Mums!



Kram på er!

2009-06-18 @ 16:25:17
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Lotta

Hur går det med tårtan?

Väntar med spänning på receptet.

Kramen

2009-06-18 @ 18:13:55
URL: http://steinsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: