Det kom blod...

(publicerade detta för 9 timmar sedan, men fortfarande har det inte kommit upp, 18.44, segt idag)

Vår lille prins törnade rakt ner golvet med ansiktet och lyckades på något sätt slå till det lilla bandet under överläppen så att det började blöda, ojoj vad han grät. Den ena sekunden sitter han upp och den andra ligger han på magen och gråter. Efter lite ompyssling och napp var allt bra igen. Det är många tankar som far runt i huvudet när man ser att det kommer blod.

Lördagen var väldigt lugn och vi myste mest runt hela familjen. På eftermiddagen gick jag, Vincent och Sparky en promenad och i dikeskanten hade det kommit ut några små blad, spännande att se vad det är för blommor som kommer upp. Våren är himla mysig med alla knoppar och jag kommer ihåg första våren som vi bodde i huset, det var himla roligt att se vad som poppade upp i rabatterna.

Vincent har gått från krypställning på knäna till att gå upp på fötterna, men eftersom händerna fortfarande är stilla kommer han ingen annanstans än bakåt. Det känns dock som att det inte är så långt kvar till att det går framåt. En annan grej är att han sticker ut tungan en liten bit och sen blåser, detta resulterar i att han sprutlackerar allt med saliv och mat, inte så skoj när man försöker mata.


Detta är vad jag hittade när jag lämnat Vincent ensam en stund i sitt rum

   K O M M E N T A R E R
Postat av: Ida

Vilken otroligt gullig bild. Frida visar tyvärr ingen kryptendens alls ännu. Hon vill bara stå upp och hoppa hela tiden. Väldigt sött.

2009-03-22 @ 19:39:38
Postat av: nina

ååå har vincent oxå slagit sig. ja visst är det hemskt när det händer. men jag antar att man får väl vänja sig för det lär ju hända lite då å då. det hör nog till. men stackars vincent, med blod å allt.

jättegullig bild.

kram

2009-03-22 @ 19:55:25
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: clara

fy va det gör ont i en när dom små slår sig.

2009-03-22 @ 23:57:14
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Mamma

Så fina de är, Vincent och Sparky.

2009-03-23 @ 09:36:42
Postat av: LeeLoo

åh vilken söt bild! mindre kul med blod & så....

2009-03-25 @ 22:24:07
URL: http://leelooos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: