Fortfarande förkyld

Med Vincent är förkylning bättre och han sov riktigt bra i natt, ammades vid halv 12 och sedan sov han till kvart över 6. Det var lite gnäll ibland men han somnade om fort. Jag däremot är fortfarande förkyld och J har fått tillbaka sin hosta, fast det går nog över fort.
Vincent vägrar nu att sova på rygg i sin säng, lägger man ner honom på rygg vänder han direkt och går upp i krypställning och gungar. Där står han tills han faller ihop av trötthet, skäönast är att han inte gnäller under tiden utan verkar tycka det är ganska kul.

Vid lunch idag var vi och lämnade Vincents farmor och farfar på flygplatsen. Det har varit jättekul att de har varit här även om Vincent har varit lite krasslig, men dessto fler som kan ta hand om honom. Goda frukostar har det också blivit i form av french toast och pänkes, inte det nyttigaste men så gott. Nu har jag och J bestämt att vi även ska laga sådan smarriga frukostar en helgmorgon i veckan.

Idag har det varit babtime för Vincent och jisses vad han plaskar det skvätter överallt. Han vill nu sitta och bada, så nu måste man köpa halkpluppar, och han kastar sig fram i krypställning vilket inte verkar så bra i badkaret.


Skojigt att titta på när man fyller badkaret


Här är min napphållare med napp

   K O M M E N T A R E R
Postat av: nina

ja vilka mysiga helgfrukostar det kommer bli.

kul att han gillar krypställningen. lite jobbigt att han kör den dygnet runt kanske

2009-03-15 @ 20:47:46
URL: http://torrbollen.blogg.se/
Postat av: clara

åh vad jag kom att längta efter en riktigt helgfrulla med allt vad det innebär!

2009-03-16 @ 11:05:44
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: