Fint besök

Idag kom Malena och Ebbe på besök. Ebbe kröp direkt fram och kramade Vincent, som blev lite chockad. Det är så härligt att se dem tillsammans, ojojoj vad mycket hyss de kommer göra när de blir större. Vincent fick blodpudding även till lunch och då Ebbe inte var så förtjust i burkmaten fick även han äta lite husmanskost. Malena och jag tog lite macka och kaka, inte fel det heller. Sparky var också hemma och blev helt överlycklig över att det kom folk och hälsade på honom, för det är det alla gör som kommer hem hit när han är hemma tror han. Sparky överöste Ebbe med pussar som tyckte det var lite jobbigt och blinkade en massa. En pomenad blev det också så att grabbarna skulle sova och precis när vi kom hem började det regna, skönt att vi hann hem.

Till middag idag har Vincent ätit makaroner med korv och ärtor och det verkade gå hem riktigt bra. Han fick också äta lite själv. Det verkar som han gillar den vanliga maten mycket bättre än burkmaten och det är ju inte så svårt att förstå.

Sparky har nog trivts hemma idag då det har blivit mycket rester och en hel som har ram¨lat åp golvet, man får se upp så han inte blir en tjockis.

Vincent status
Han kan vinka (första gången idag)
Han är bra på att sätta sig på knä när han står upp
Han tror att han kan släppa när han står ibland (slutar inte så bra)

Tränar på att hjälpa mamma och diska


Hög koncentration när man ska äta


Den fina burken

   K O M M E N T A R E R
Postat av: nina

Kul att träffa Ebbe, han måste kunna massor nu.

Kul att V gillar "vanlig" mat

2009-05-20 @ 19:21:30
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: malena

Kul att träffa er idag, och ebbe verkar älska sin polare!! Stackars Vincent försökte bli av med oss genom att vinka så fint!!

2009-05-20 @ 20:28:29
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: