Helgen

Lördagen var en full späckad dag. Jag började med att jobba 6 timmar, det är som ett andra hem jobbet. När väl dessa 6 timma var slut hämtade jag och en kollega hennes två tikhundar, en dvärgpinscher och en krosning mellan dvärgpinscher och jack russel, för att de skulle få gå på hunddejt med Sparky. Vilken fart de va på de tre, de sprang och de sprang och de sprang. Jagade våra stackars katter och varandra. Roligt verkade de ha och när de åkt hem var Sparky trött och låg och myste massa.





Idag, söndag, är det fars dag och det firade Vincent med att ta sovmorgon till 20 över 6 och eftersom han vakande så "sent" så hoppade vi över förmiddagsvilan och har bara sovit efter lunch och då bara en timme ungefär- Vi får väl se hur natten blir. Vi har ätit french toast till brunch och det gillas skarpt av alla. Vi äter de med lönnsirap och smulor (kanel och flosocker) och Vincent får de som de är.

De har lekts och skojats massor idag och jag har fått en välbehövlig vila medan de andra åt lunch, fixade med tvätten och la Vincent. Till middag väntar räksoppa för mig och J efter att Vincent har somnat. En promenad har det också blivit i det ganska ok höstvädret.




Spisen på plats




   K O M M E N T A R E R
Postat av: Nina och RObban

Sitter här å gapar SÅ DUKTIG han är. Kul att se.

Kram

2009-11-08 @ 20:09:56
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: clara

Va fint med en egen liten spis, nu kan ju killarna byta recept. ;-)

Va fin har äri rött!

2009-11-08 @ 22:28:27
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Lotta

French toast lät ju riktigt mumma.

Har nog aldrig provat.

Kramen

2009-11-10 @ 13:52:06
URL: http://steinsdotter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: