Påsk i Skåne

Nu är vi hemma igen efter att ha firat påsken i Skåne. Det har varit full fart från morgon till kväll som det brukar. Vi åkte ne i torsdags och kom hem igår natt till ett kyligt hem.

I fredag var vi ute en massa, Vincent lekte på en lekplats, hjälpte mormor med trädgården och bara spang runt. Kvällen spenderades hemma hos min pappa där vi bjöds på en god laxrätt. Naturligtvis glömde vi barnstolen så Vincent fick vara en stor kille och sitta på en vanlig stol och det funkade riktigt bra.






Stan var det som gällde på lördagen och det jag ville hitta var en fleecejacka till Vincent först och främst, men det ville sig inte alls utan vi får kolla runt på nätet om vi hittar någon som är i våran smak. Mamma bjöd på en smarrig kycklingrätt (tydligen populär på 80-talet) som var annorlunda och mumsig.



Sandra med familj stod på schemat för söndagen och då de har 3 barn och vi en vilde så träffades vi på Andy's lekland. Oj vad Vincent njöt och stormtrivdes. Helt perfekt att få honom att leka av sig till tusen på ett ställe som är anpassat för barn. Det åktes rutschkana, hoppades studsmatta, lekte i bollhav och gick i typ äventyrsbanor. Han lyckades till och med passera sin sovtid, men sov som en stock sedan.






En sedvanlig lunch hemma hos min farmor och farfar på avresedagen som annars mest bestod i att packa och komma ihåg allt.




Natten till torsdagen så sov Vincent hela natten och likadant den natten som vi kom ner, men sen har det varit lite sisådär med sömnen på natten. Hoppas det beror på att rutinerna har ruckats lite och vi kommer tillbaka till sova hela natten snat igen.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: clara

Låter som en trvlig påsk.

Och jisses vad Vincent har blivit stor kille!

Vi måste ses snart!

kram

2010-04-06 @ 21:15:52
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: