Helguppsamling

Inte mycket man hinner sitter vid datorn på helgerna heller, Vincent vill ha mycket uppmärksamhet och eftersom han är mycket på dagis på vardagarna så får man ta den tid man har.

I fredags var det kalas för Vincent på dagis så när jag hämtade honom var han mätt på glass, hade fått en skruvmejsel i present och så hade de gjort en fin tablett med olika bilder till honom som han fick med sig hem.

Kalas var det även igår, men då för Max. Ett mysigt kalas med smoothies, kakor och glassbåt till barnen och kakor och kaffe (tll de som dricker kaffe) till oss vuxna. Trevligt var det att ungarna fick fika först och sen vi vuxna som då i lite lugn och ro kunde sitta ner medan barnen röjde bland Max alla leksaker. En del tårar blev det förstås, men vad annat är att vänta när det är roligare att leka med sådant som någon annan har. Som avslutning var det fiskdamm, mums med godis.



Idag har det handlats skor till Vincent och det roligaste var nog att springa runt i skoaffären med pappa efter sig medan jag försökte hitta några i rätt storlek, var ingen lätt match. Annars har vi mest pysslat hemma med att få ordning på lite saker och ting. Vincent har varit på ganska gott humör hela dagen vilket är skönt och idag ville hen för första gången på riktigt länge att pappa skulle komma in i sovrummet och lägga honom. Skönt för mamma det.

Dragkamp med Sparky (börjar bli jämt mellan dem)

Hjälper pappa, ny toarullehållare ska på plats och den gamla måste ju tömmas.

   K O M M E N T A R E R

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: