Söndagen

Även om det inte blev ,mycket sömn (som vanligt) mellan lördag och söndag blev det en riktigt härlig söndag.

På förmiddagen va vi hemma hos Lee och Wilhelm. Vi fick smarrig fika och pojkarna busade runt. Det var längesen vi sågs, alldelse för länge, och jag hoppas det inte dröjer lika länge innan vi kan ses nästa gång och då bör man få se Wilhelms syskon också för nu är det inte långt kvar innan bebben i Lees mage vill komma ut.



På kväleln blev det fläskkotlett och pommes och Vincent gör som pappa. Först laga mat sen äta som en vilde.





Idag när jag hämtade Vincent väntade ett inte alls så kul meddelande från fröknarna. Det går inte så bra för Vincent på dagis, han är orolig när de vuxna rör sig omkring dem och ropar mycket på mamma samt är gnällig. Så nu ska vi ha ett möte på torsdag om hur vi ska försöka att få honom att bli lugnare på dagis. Blev så ledsen när jag hörde att han inte var den glade lille pojke som han kan vara på dagis.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: LeeLoo

tack för sällskapet, vi hade trevligt! Härliga bilder på buskillarna! Synd att Vincent inte är sitt glada jag på dagis, hoppas det ändras snart.

2010-02-09 @ 20:17:39
URL: http://leelooos.blogg.se/
Postat av: astrid

naaw, vad söta de är tillsammans :D

2010-02-09 @ 21:24:55
URL: http://www.nogg.se/nova08
Postat av: clara

men va jobbigt för er att det knasar med dagis. det skär verkligen i hjärtat när man lämnar dom gråtandes och sen få ett sånt besked.... har vincent och hans inskolningsfröken klickat?

kramar!

2010-02-10 @ 11:51:45
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: