Jag hatar ris

Hatar är kanske lite starkt, men vi kommer nog inte äta så mycket av den varan här hemma om det inte är rikligt med sås till. Vi åt ris och fickpinnar till middag igår och Vincent prickar ju inte alltid rätt vilket innebar att när middagen var över hade han ris från topp till tå. Det klibbar ju som bara den och eftersom det var överallt på hans kläder vara det bara att byta om. Golvet sen, hu, det är tur man har en hund som kan dammsuga efteråt så man slipper kliva i det.

Innan den risinvasion hade vi hunnit med ett jättetrevligt besök hos Nina och Ville. Vi åkte dit direkt efter dagis och blev bjudna på smarriga cupcakes och jättebulle (jag åt detta, Vincent fick majskrokar och frukt). Tack för en mycket trevlig eftermiddag.

Idag är det en lång dag för Vincent på dagis så mamma ska passa på att handla och fixa lite, samt vila då natten var kaos.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: clara

Ska jag fylla på listan med hopplösa saker som klibbar, makaroner, bulgur och vissa grönsaker. Man blir ju som sagt GALEN på saker som klibbar!!

2010-01-21 @ 10:15:48
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: nina

Hahaha ja ris går bort.

Tack för besöket.

Tänk om Ville också kunde nöja sig med frukt å bågar....

Kram

2010-01-21 @ 19:41:02
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: