Strömlöst och dagis

Eftersom Vincent inte kliade på hela onsdagen och kopporna var uttorkade så fick det bli dagis idag. Något som både han och jag uppskattade tror jag.
Han vaknade redan kvart i 5 imorse och ville ha varm mjölk och somnade om, vilket han aldrig brukar göra. Själv kunde jag inte alls somna om utan vid 6 var jag nyduschad och hunrig och väntade bara på att resten av familjen skulle vakna. Vid halv 7 fick Sparky uppdraget som han älskar dvs väcka Vincent med pussar och buffar. Han tycker det är så skoj och är oftast duktig på att vänta tills han får lov.

Igår var det ett oplanerat strömavbrott och idag var det ett planerat som skulle vara mellan 9-13. Jag passade på att göra lite ärenden på stan samt lunch med Linda under tiden för att sen åka hem och vila innan det var dags att hämta Vincent. Det var en sprallig och uppskarpad liten kille som mötte mig. Han hade tydligen ramlat när han klättrade och slagit sig i pannan. Ska se om jag kan få det på kort imorgon.

Snart är det dags att mysa ner sig i sängen och låta buffeln i magen leka rundor. Den är så aktiv på kvällarna och desssutom ganska hårdhänt, fast ändå ganska mysigt.

   K O M M E N T A R E R

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: