Trots

Man drar sig verkligen för att göra något med Vincent nuförtiden. Minsta lilla som inte går hans väg göra att allt bara är nej, nej, nej och han slänger sig gärna på golvet och skriker, sparkar och slår med händerna. Man försöker vara honom till lags ibland, men det spårar gärna ur då han gör saker han inte får eller man ska göra något annat som att lämna en affär. Hoppas denna period går över ganska fort, för det tär ordentligt på oss alla i familjen.

Mitt i allt detta är han också den mest gosiga ungen och det ska kramas och pussas, vilket lättare upp stämningen i alla fall för ett litet tag.

Emilia verkar ha fått lite magknip och grimarserar en del när det ska bajsas och låter lite, men hon är oftast ändå ganska nöjd med tillvaron.

Mina goseungar




   K O M M E N T A R E R
Postat av: Amanda

Visst är det härligt med trots!? Vi har en liten som börjat trotsa rätt bra här hemma med. Huvaligen! Hoppas verkligen det är en fas som går över fort! :)

2010-11-29 @ 10:48:35
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Anonym

åh vad fina de är. vilken fin bild på dom 2 tillsammmans! Kan bara hålla med ang. trots perioden hoppas det gör över fort. Många kramar till er alla i familjen

2010-11-30 @ 09:35:04
Postat av: Lee

det var jag som skrev ovanstående inlägg!

2010-11-30 @ 09:35:48
URL: http://leelooos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: