Badarna

Det gillas att bada badkar i familjen och idag fick Sparky tillåtelse att hoppa i, vilken lycka för alla.Julen 2011

Så är vi hemma igen efter att ha firat julen i Stockholm. Det har varit fulla dagar och inte mycket till vila, men trevligt att träffa familjen. Datorn tog jag med mig men den kom inte ens upp ur sin väska, kanske ska sluta släpa på den eftersom jag inte prioriterar att sitta framför den när vi åker bort.

Julafton tillbringades hos syster med familj och min mamma. Vincent och Elis har röjt som bara den och det är verkligen roligt att de kommer så bra överens, en del kiv om att båda vill ha samma sak var det men det hör ju till. På juldagen åkte vi hem till Jockes föräldrar och tillbringade resten av tiden där, dvs tills igår då vi åkte hem.


Bråk bråk bråk

Fy vad det är tråkigt att bråka med sitt barn. Med 2 snoriga föräldrar som inte fick så mycket sömn i natt pga en Emilia som inte ville sova så har tålamodet inte varit på topp. Känner mig ändå lite nöjd då vi har städat, bakat lussekatter och jag och Vincent tog en tripp till stan för att handla present till Jocke. Hade kunnat vara en toppendag om vi bara inte hade tjafsat så mycket, blir så trött på Vincent då han provocerar hela tiden nu och idag verkligen inte tagit ordet nej så bra, dvs skrikit som besatt.


Jag och Vincent på Wayne's Coffee


En tomte

Det är så mycket tomteprat hos Vincent. Idag hittade han en liten påse som fick bli en julklappsäck och det tog inte långtid förrän han och jag skulle åka och lämna paket. Hoppla hoppla fick man säge till renarna (eller getterna som han kallar dem) för att släden skulle åka. Vi åkte och lämnade paket till Helena, Peter, Ville och Nina. Han är så rolig när han lever sig in i sina lekar.

Det har varit en bra dag idag med färska frallor från Barlingbo, en sväng till stan, gräddkola och hemmagjord rostbiff med rosmarinpotatis.Hoppetossa

Sedan någon dag går Emilia runt och tror att hon kan hoppa, väldigt underhållande att titta på.Helgen snart slut igen

Jaha då var helgen snart slut igen. De går rackarns fort de där helgerna. Den här har känts som den har gått extra fort och det beror väl på att jag var på julfest i fredags och Jocke igår.

Jag och Vincent har bakat lite, några fler pepparkakor och lakritskola. Pepparkakorna vill han inte äta men kolan gick hem hos den lille sorken. Jag och barnen var också en liten sväng på Linds julmarknad även om det mest var fiskarna som lockade.

Emilia har gett upp krypandet helt tror jag och knallar runt och dreglar en väldig massa. Troligen är det tänder på gång och det gör att hon är allmänt gnällig också.

Imorgon är det en ny vecka på jobbet och den får nog innehålla lite julklappsshopping också om det ska bli några i år. Ligger inte så bra till på den biten.


Walking girlNedräkning till julafton

1 december är här och nedräkningen till julafton har börjat, dvs öppnadet av avdentskalendern. Vincent sprang runt i morse och sa att det var hans födelsedagskalas för han skulle få paket, försökte förklara att han kommer få ett paket varje dag ända fram till julafton och då får man fler paket. En liten kavel var det idag och det är tänkt att han ska använda den på lördag då vi ska baka pepparkakor, de 2 kommande dagarna har samma tema.

Emilia går mer och mer och kanske dröjer det inte så lång tid innan hon har övergett krypandet. Söt är hon vår lilla krulltott när hon tultar fram.

Jag har från och med idag blivit tillsvidare anställd på mitt nya jobb, provanställning avslutades 3 månader tidigare än beräknat. I tisdags var jag och sa upp mig från mitt gamla jobb. Känns hur skönt som helst.


Redo att sova

Vincent pyntade sin elefant

Lussebullsbak

Lite pyssel med pappa

Provar storebrors kalsonger