Veckan

Det är svårt att hitta energin för tillfället, Emilia vaknar nu mellan 3 och 4 och är svår att få att somna igen. Hon får en flaska välling och ibland få man sova en stund till innan nästa huligan vaknar.
Att Emilia sover som en kratta får vi hoppas har att göra med att hon är i en utvecklingsfas samt att det är varmt. Denna veckan har hon lärt sig sitta stabilt och ramlar sällan, sätter sig upp själv från magliggande, har börjat ta krypsteg, men ska det gå fort ålas det och visar tendenser till att vila ställa sig upp. Det går verkligen undan i utvecklingen.

Vincent har varit på utflykt med dagis både i måndags och i onsdags. När jag hämtade honom i onsdags så frågade jag om han hade sett några djur, han svarade att han sett "en bä, en nyckelpiga och ett får" och lite senare berättade han att han också sett små elefanter. Undra om allt är sant?
Projekt blöjfri har vi lagt på is ett tag då han till slut vägrade att kissa alls och höll sig ibland upp till 5 timmar. Vi får prova igen om ett tag och se om det går bättre.

Igår var vi på 40-årsfest och barnen hade barnvakt, Emilia hos Malena med familj och Vincent hos Helena och Peter. Vincent ville inte hem idag och hela dagen har varit ett kaos, bortsett från att Ville och Nina var på besök, han varit arg och sur och kastat grejer på sin mamma. Uppenbarligen mycket känslor på gång. Stort tack till Nina och Ville som fick dagen att kännas ganska bra ändå.

Bilder från veckanBjuder på en bild på mig själv, det är inte ofta det och defenitivt inte i klänning


   K O M M E N T A R E R
Postat av: Kattis snart-inte-längre-kollega

Haha, jag blev jättekonfunderad när jag träffade på Vincent i Dalhem! Trevliga var dom i alla fall, barnvakterna. Du är jättefin i din klänning, hoppas ni hade trevligt!

2011-07-03 @ 19:43:05
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Tack sj.

Fin klänning.

kram

2011-07-03 @ 22:44:16
URL: http://ninaruthstrom.se
Postat av: clara

Va fin du va I långklänning!

2011-07-04 @ 08:37:40
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: