10 månader

10 månader är hon idag vår lilla tjej som på en vecka har fått 3 tänder. Hon är allt som oftast en solstråle, men får hon inte tillräckligt med uppmärksamhet eller den mat vi äter så ger hon ifrån sig små ilskna tjut. Hon är en liten vilde som ska klättra och ramlar och slår sig. Igår tog hon sig ur barnmatstolen och ramlade ner på golvet, hon blev inte jätteledsen och lugnade sig ganska snabbt, men det blev ändå ett samtal till sjukvårdsupplysningen och de trodde inte det var någon fara men vi skulle hålla lite koll på henne. Det var det andra samtalet dit på 2 dagar då Vincent tryckte sönder en ficklampslampa i munnen i fredags, men han fick troligen inte i sig så mycket, Jocke plockade ut en del småbitar samt tråden så det var nog ingen fara tyckte de.

Själv var jag på fest igår och hade riktigt roligt och kunde verkligen koppla av och njuta av vara på galej själv. Idag har varit en lugn dag här hemma för alla.   K O M M E N T A R E R
Postat av: Kattis f.d. Kollega

Hon verkar nöjd med tandbissingarna, eftersom hon så glatt visar upp dem. Tack för senast förresten, det var en trevlig lunch!

2011-09-11 @ 22:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: