Det blir inte alltid som man tänkt sig

Tanken med denna helg var att jag och barnen skulle åka och hälsa på min pappa medan Jocke skulle måla färdigt badrummet. Oron över hur denna helg skulle bli kom redan när jag hämtade barnen på dagis för att åka till båten i torsdags och fick veta att barn hade kräkts. Med tummarna hårt hållna åkte vi mot båten, men kom inte längre än till Maxi (typ 15 min) då Vincent informerade mig om att Emilia kräktes. Jaha det vara att ringa Jocke som fick avboka båten och torka rent så mycket som möjligt på Emilia och bilstolen och sedan vända hem. Emilia fick åka hem inlindad i en handduk. Väl hemma ville hon dock äta så det var inget fel på aptiten, men det kom ett litet bakslag en timme efter att hon somnat i sängen, efter det har det varit lugnt och nu har de 48 timmarna gått.

Idag vaknade man upp till ett snöfall och det var vitt på marken. Vincent blev jätteglad och ville gå ut direkt och leka. Trots att jag inte kände samma entusiasm över snön var det bara att klä på sig efter frukost och gå ut.

För att känna lite värmen blir det lite mindre snöiga bilderLite blider som fanns i kameran
Hos mamma

Sitter hemma hos mamma nu och känner mig lite mör efter resan, men en natts ostörd sömn kommer nog göra susen.
Vardagen rullar på så hemskt fort och jag är helt färdig och går och lägger mig när barnen har somnat. Vilken toppen sambo man är. Magen växer och foglossningen blir värre så det väl som vilken graviditet som helst.

Trots att det bara har gått en dag saknar jag mina små.

Från när hela familjen var nereAlmedalen i söndags


Musik

Förra helgen var vi hos mamma och i närheten av där hon bor så finns en ny lekplats. Bland annat kan man spela lite musik vilket musikintresserade Vincent gillade.