Vänner

Det är mina vänner som gör att dagarna går ihop emellanåt. Idag är ett bra exempel, jag vaknade med världens magvärk, ett illamående utan dess like och ont i hela kroppen. J fick ta Vincents morgonbestyr innan han åkte till jobbet och sen försökte jag bara hålla koll så att han itne hittade på hyss. Vid 10 gick det inte längre och jag skickade ett sms till jobb-LInda och frågade om hon kunde ta Vincent ett tag under dag. Naturligtvis gjorde hon det, så mellan 11 och halv 5 var Vincent med Linda, medans jag låg i sängen och försökte bli bättre. Helt ovärderligt eftersom jag knappt orka lyfta honom och springa efter honom hela tiden. ETT STORT TACK, LINDA., hade inte klarat dagen utan dig.

Nu ikväll har J fått göra allt som har med Vincent att göra, samt en del annat. Jag mår i och för sig lite bättre nu, men är fortfarande helt orkeslös. Så bli det ltie tv och sen sova och hoppas på att Vincent vill sova hela natten samt att jag känner mig bättre imorgon.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: nina

Men fyyyyy, stackare. Hoppas du mår bättre nu. Kram

2009-06-07 @ 19:35:54
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: clara

Nej hu va jobbigt! Krya på dig!!

2009-06-07 @ 20:25:42
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Amanda

Vad vore man utan sina vänner! Hoppas du kryar på dig!



Det är absolut fritt fram att fråga. Svaret är dock inte lika enkelt. Ludwig har ingen direkt sjukdom men jag har skrivit ett längre inlägg och förklarat lite bättre tidigare i bloggen gå gärna tillbaka och läs det. det är det allra första om du backar tillbaka i bloggen. Ludwigs ankomst och lite till. Fråga gärna sen när du läst det om det är nåt du undrar. :o)

2009-06-07 @ 20:47:57
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Allt bra idag?:)

2009-06-08 @ 10:28:56
URL: http://carrosfashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: