Promenad i stan

Tydligen kan det vara något fel på en fjäder i handbromsen på vår bil, så idag lämnade vi in den för att få det åtgärdat. Vincent passade då på att bajsa så det var bara in på toaletten och byta. Tyvärr har de inget skötbord utan man får ta det på golvet och det är inte helt enkelt med någon som inte vill ligga på stilla på rygg och till råga på allt hade det läckt. Reservklädan är en plyschdräkt och det kändes inte helt 100 eftersom det har varit ganska varmt, men vad gör man killen måste ju ha kläder. Efter mycket om och men fick han en ny blöja och nya kläder på sig och under tiden jag skulle packa ihop tyckte han att han kunde undersöka papperskorgen, toalettstolen och larmknappen, kändes lite svettigt.

Sen åkte vi till Js jobb och hämtade hunden eftersom J var på långt möte, in till stan igen. Det blev en promenad på 1½ timme i det trevliga vädret. Sparky gick väldigt fint hela tiden och drog knappt alls. Det ända jobbiga var att han bajsade utanför Cubus, han har inte förmågan att ta det lite enskilt. Mötte sen upp Nina och åkte ut till Johanna som ska få barn på torsdag, grymt spännande. Vi käkade medhavd pastavagnen lunch och Johanna hade bakat rabarber- och jordgubbspaj smaskens, tyvärr blev det utan kaffe då strömmen hade gått. Ville blev helt till sig av Vincent och skulle pussa på honom hela tiden, så himla gulligt.

Vincent har idag tagit sina första steg med lära-gå-vagnen. Jag kan väl drömma om att han väntar med att gå tills han blir 1.




   K O M M E N T A R E R
Postat av: Anonym

Vilken härlig lillkille du har!

2009-05-26 @ 21:07:29
Postat av: Misen

Vilken härlig lillkille du har!

2009-05-26 @ 21:08:12
URL: http://homeostas.blogg.se/
Postat av: clara

Åh vilken fin dress han har lille Vincent.

2009-05-27 @ 13:25:17
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: