Poolen är död

Ja, i alla fall tills jag hittar hålet och lagar den. Kissen Zorro brukar sitta på kanten och lapa vatten utan klor och det ha gått bra hittills, men idag halkade han och ramlade i och därmed fälldes klorna ut och det blev hål i poolen. Tråkigt nu när det börjar bli fint väder igen, men jag får väl fixa den fort.

Något som var jättetrevligt var att Clara, Johan och Max kom ut på besök idag. De hade både med sig födelsedagspesent och lunch i form av korv med bröd. Presenten är en jättefin ljuslykta på en pinne som ska sättas vi terassen när jag kommit på var. För andra gången någonsin (tror jag) fixade jag grillen och det blev super, mycket bättre än när J gör det om jag själv får säga det. Max var duktigt och åt alldeles själv sin korv med bröd, Vincent fick lite hjälp. Gott som tusan var det, korv med bröd är helt underskattat, enkelt och gott.

J ska på middag med jobbet ikväll så vi äkte in och hämtade Spraky i eftermiddags. Vincent skulle pussa massor på pappa, sötnosen. Han skrek när J gick i morse, så det kommer bli jättebra när han ska vara hemma med Vincent.

Nej nu ska jag värma lite mat och slänga mig framför tvn och mysa med hunden.


   K O M M E N T A R E R
Postat av: Clara

Vi tackar för besöket. Och jag håller med, grymt arbete med grillen!!

2009-08-04 @ 22:12:37
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Lotta

Kanske hjälper ett plåster?

=)

Plåster brukar hjälpa mot alla krämpor här hemma.

Kramen

2009-08-04 @ 22:19:40
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

vilken mysig dag, trevligt med besök. Hoppas du hittar hålet i den fina poolen. Så sant som det var sagt, Korv med bröd kan va himla gott! Kram

2009-08-04 @ 22:58:16
URL: http://leelooos.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

haha neeej! inte snällt kissen ;-) hoppas du hittar hålet så ni kan plaska vatten i poolen igen! behövs ju nu när det är varmt igen =)



kram

2009-08-05 @ 09:49:10
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Nina

TRist med poolen. Fått tag i nån pump?

2009-08-06 @ 20:33:43
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: