Onsadag udda vecka

Det är det idag och då var det dags för promenad med Malena och sedan fika på Korpen. Inte heller denna gång var det så många som kom, så det blev en kort fika för oss. Det börjar i för sig bli lite jobbigt att sitta med de små då de inte är så intresserade av att sitta still utan vill ner på golvet och annat så vi får väl snart ge upp detta.

Efter fikan gick jag och Vincent och lunchade med jobb-Linda och som åp den gamla goda tiden gick vi till Max. Att komma in och att äta där gick väl fint men värre var det med att komma ut då det är himla trångt samt att folk inte flyttar sig. Lättare blir det inte att vagnen har en sådan bred bakdel, men gott var det i alla fall.

Sen flanerade vi runt lite på Åhlens och när vi sen var på väg till bilen stötte vi ihop med Linda och Martin som var i stan på ärenden. Stackars Martin är lite dålig så han låg i vagnen och var ynklig. Vi höll dem sällskap hos polis då Linda gjorde en polisanmälan då deras bil blev påkörd igår och inte lite heller och den lömske f-n smet från platsen. Linda kommer säkert att skriva mer om detta på sin blogg.

Det blev ingen semla för mig igår så idag har vi provat en från Siesta. Betyget blir inte bra, torra och för mycket mandelmassa. Bäst är nog ändå Norrgatt.

Vincent kan nu sitta riktigt bra själv och även om han ramlar så säger han inget utan bara ligger där och tittar så det gör nog inte så ont.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: Linda

Ja tack för ditt moraliska stöd idag, det kändes bra. Och så var du duktig och gick med två barnvagnar också! ;-)

2009-02-25 @ 21:56:16
URL: http://lan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: