Mera kladdkaka

Det är ju så gott med kladdkaka och idag har det blivit en ny variant, kladdkaka med nötter. Har inte hunnit smaka den än utan det får bli efter maten. Längtar så.

Vi skulle ha gjort ärenden i stan idag men det sket sig totalt eftersom J är superförkyld och gör inte många knop, det är lite synd om honom faktiskt. Hoppas bara vi andra klarar oss ifrån förkylningen för det har jag inte tid med. Jeans till mig var det ena som stod på listan så det blev det inga, men jag får väl göra ett nytt försök i veckan som kommer.

Vincent har pratat med farmor och farfar via skype idag och det hade tydligen gått bra för den lilla linslusen enligt J, själv var man inne på Maxi och handlade. Skype är ju ett trevligt sätt för de som inte bor i närheten att se den lilla prinsen.

Satt och funderade på vägen in till stan idag på att jag ofta börjar tänka i bilen och när jag sen kommer ur tanken vet jag inte hur jag har kört och kan inte komma ihåg att jag kört förbi vissa saker. Känns lite skrämmande.

Jag har börjat med öronproppar på natten dels för att J snarkar så när han är förkyld samt att jag inte vaknar så fort av Vincent, det vill säga så fort han rör sig. J har introducerat att vi ska äta mer frukt inte riktigt min grej det där med frukt men jag har fått i mig ett päron i alla fall. Synd att det inte är godare då hade det gått bättre.

Och så en bild på kakan.


Nu höll jag på att glömma att Vincent har börjat få kläm på det där med att vända sig från rygg till mage. Gjorde det 4 gånger på rad när jag var borta. Himla son att inte göra sånt när mamma är hemma.


   K O M M E N T A R E R
Postat av: Malena

Vilken bagare du blivit!!

2009-01-31 @ 19:51:33
URL: http://vimsigmamma.blogg.se/
Postat av: nina

klokt att du börjat med öronproppar tror jag. du vaknar nog ändå när det behövs.



bra med skype. fan att inte vår webkamera fungerar.



ang kakan säger jag bara ja tack

2009-01-31 @ 20:27:54
URL: http://torrbollen.blogg.se/
Postat av: nina

har nu lagt upp dej på fabellas sida: page.php?id=56" rel="nofollow">http://www.fabella.se/staticpage.php?id=56

2009-01-31 @ 21:39:25
URL: http://torrbollen.blogg.se.
Postat av: LeeLoo

kakan ser otroligt god ut! dregglar

2009-01-31 @ 22:33:01
URL: http://leelooos.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: