Lördag och J ledig

J är ledig idag och då passade han och Vincent att ha lite grabbtid så de åkte in till stan tidigt. De tvättade bilen och gick omkring och avslutade det hela med att veckohandla. Jag roade mig då med att läsa mama-tidning jag fick förra veckan och dricka en kopp te i solen samt att jag hann ta en liten tupplur innan de kom hem.

När båda är hemma får man ju också passa på att göra sånt som krävs att båda är hemma, dvs klippa gräset och häcken. Jag klippte gräsmattan och J, Vincent och Sparky roades sig i trädgåden under tiden. När sen J gick för att få Vincent att vila lite passade Sparky på att hoppa ner i poolen och äta sönder leksakerna som låg där i. Han har inte tagit något annat som är Vincents så jag föstår inte vad han fick för sig. J fick därmed klippa häcken och vi andra satt då och tittade på.

Vincent fick bada ikväll eftersom han var grön om benen och fötterna efter att ha krypit runt på en nyklippt gräsmatta.





   K O M M E N T A R E R
Postat av: Amanda

Hm...ja, jag blir inte mindre sur på min karl?? när jag läser detta. M har varit ute och gått ensam emd Ludwig en enda gång och det var för att han skulle hämta ett paket. Dom var borta i tio minuter. Annars är det alltid jag, jag, jag som gör allting tillsammans med Ludwig och också jag som sköter allt här hemma. Hur fasen får man karln att fatta att detta är inget hotell och han är faktiskt både far och vuxen nu. Kanske är dags att ta lite ansvar? Jag blir verkligen galen. :oP



Hoppas du/ni haft en underbar dag iaf.

Kram på er!

2009-07-18 @ 19:29:15
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: Ida

Papporna lär sig så fort det är deras tur att vara föräldralediga. Om dom tyvärr inte har möjlighet så finns det en del som aldrig lär sig.

2009-07-18 @ 20:28:37
Postat av: Ida

Ett litet tips, Amanda. Hitta på något på egen hand. Glöm inte bort att du är mer än en mamma. Ta t ex en fika eller en öl på stan med en vän. Det brukar iaf jag göra för att inte glömma bort mig själv.

2009-07-18 @ 20:34:14
Postat av: nina

Skönt för dej med egentid det är du VÄL VÄRD.



Tråkigt att läsa hur Amanda har det här ovan. Håller med Ida. Boka in nått bara så han å Ludde MÅSTE vara ensamma.

2009-07-18 @ 20:49:27
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Jasse

Ja jätte mysigt! Vilka fina bilder förresten! Kramis

2009-07-18 @ 23:29:49
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: emma

Tack så mkt =)



Kram Emma

2009-07-19 @ 11:30:47
URL: http://lifeupsidedown.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: