Tillbaka till "dessa nätter"

Nätterna har vait bra ett tag, det har räckt med att stoppa i nappen en gång och så har han sovit fram till 5. Nu har de senaste nätterna varit precis som de var innan om inte sämre. Han vaknar upp och vill inte somna om, jag tar upp honom i famnen och sätter mig i fåtöljen i förhoppning om att han ska somna. Igår natt satt jag upp 2 timmar utan att han somna så pass hårt att jag kunde lägga tillbaka honom i hans säng, efter dessa timmar gav jag upp och vi la oss i vår säng, han somnade nästan direkt och låg sen och sparkade på mig resten av natten. I natt la ner honom efter 1 timme för jag trodde han sov ordentligt, men redan efter en kvart stod han upp igen. Jag var så trött att han fick komma in till oss och som vanligt ligger han och sparkar på mig hela natten. Även om J tog honom igår morse och idag så räcker det inte och imorgon ska han jobba. Idag har han varit upp sen 12 på dagen och somnade som en sten vid halv 7 så jag hoppas att natten blir bra.

Med lite sömn är inte tålamodet det bästa så jag är glad att vi har varit 2. Det blev en tripp till stan så att J kunde köpa sig en ny skärm, han är mycket stolt över den. Dagen har annars varit lugn och äntligen har jag tvättat husets fönster, detta är inte gjort sedan jag blev gravid dvs hösten 2007 så det var välbehövligt.

Nej nu är maten snart klar, kotletter och pommes.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: Amanda

Min mor och syster kom ju och tog ut Ludwig en stund idag. Jätteskönt. Men direkt efter Ludwig kom hem igen brakar nästa helvete lös. Jag är så trött på den här skiten. :o( Känns som jag bara gnäller hela tiden. Jag vill inte vara sån. jag vill vara glada, roliga Amanda men jag vet inte hur jag ska göra med någonting. Har aldrig varit så förvirrad förut i hela mitt liv. Usch!



Jag ska nog inte uppdatera min vanliga blogg igen förrän jag har något toligt att komma med. Just nu är allting bara pest och pina.

Kommer fortsätta läsa här hos dig dock.

Hoppas ni har det bra.

Kram

2009-07-21 @ 19:02:41
URL: http://creyla.blogg.se/
Postat av: pia

kommentera om vad du tycker om chris brown förlåtelse video? ser du honom på samma sätt? piiafashion.blogg.se om du vill:)

2009-07-21 @ 21:02:35
URL: http://piiafashion.blogg.se/
Postat av: Daniel

Kommer på en kotlett!

2009-07-22 @ 13:37:16
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Postat av: LeeLoo

nej vad jobbigt, förstår att humöret tryter - jag är verkligen beroende av sömn för att fungera. På morgonkvisten hammnar Wilhelm i våran säng men som tur är sparkar han oftast på pappa som blir skitsur för att han inte får sova tills han ska upp å jobba... Hehe! Hoppas att det vänder för er igen så att du får sussa! Fler tandsingar på G?

2009-07-22 @ 14:52:21
URL: http://leelooos.blogg.se/
Postat av: LeeLoo

läste förresten om SHN metoden http://www.annawahlgren.com/index.php/view/svenska/sova-hela-natten

men vet ej vad jag ska tycka om den, men jag vet en mamma som kör enligt den metoden...

2009-07-22 @ 14:59:17
URL: http://leelooos.blogg.se/
Postat av: Elin

Ja sömnen kan verkligen vara krånglig ibland. Jag kan tänka mig att det är riktigt tröttsamt när de kan ställa sig upp mitt i natten. Hoppas det blir bättre fort.

2009-07-22 @ 16:35:13
URL: http://etthustilloss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: