Fjärde gången gillt

Sara, jag och Maria har försökt träffas med våra barn för att ta en fika tre gånger innan, men någon av Saras barn har alltid blivit sjuk när vi har bestämt. Men idag var vi alla friska och fick komma hem till Sara och Molly på fika, en smarrig äpplekaka och vaniljsås. Det var mycket trevilgt och vi pratade massa bebisprat och en hel del jobbprat blev det också då vi vanligtvis jobbar tillsammans.

J har nu två veckors semester från och med idag, så nu är det rensa rensa i förråd och garage i några dagar. Det blir tyvärr inte så mycket lugn nu då vi på onsdag åker till skåne och på trosdag nästa vecka kommer Js föräldrar hit. Det är ju i för sig jätteroligt att träffa alla för det var ju ett tag sedan. Nere i skåne är det fullbokat varje dag, för det gäller att planera för att hinna med allt vi ska.

Och så äntligen är Js julklapp från jobbet komplett, det var också en sån present att man får ett kort från ett företag och på deras hemsida får man sen gå in och välja vad man vill ha. Vi valde ett set med elektrisk salt och pepparkvran med lampa, äggklocka och oljesprayflaska. En av de elektriska kvarnarna var trasig när vi fick dem och malde hela tiden när man stoppade i batterierna, himla slöseri med kryddor, men de skickade gatt en ny och vi behövde inte ens skicka tillbaka den trasiga. Det är kvarnarna som är roligast och man kan nu salta och peppra bara för skojs skull.


Fina va?

Då låterna i melodifestivalen nu har släppts så  är det de som spelas för full rulle här hemma och de popas järnet. Vi försöker komma fram till vilken som ska gå till Moskva. Ja, mamma du hade rätt, Caroline af Ugglas låt är bättre om man inte ser henne.


Här dansar Vincent med pappa

Nu hoppas jag på en lika bra natt som natten till idag då Vincent bara vaknade en gång och ville ha mat.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: clara

Åh vi hade såna peppar o saltkvarnar förut men så dog den ena... :-( Hoppas era håller bättre.

Jag tror på operalåten, den är faktiskt grym!

2009-03-02 @ 22:22:10
URL: http://cklaris.blogg.se/
Postat av: Mamma

Lita på en som har vuxit upp med Peps, om du vet vem det är. Peps gör sig också bättre utan bild.

2009-03-03 @ 12:21:12
Postat av: nina

fina grejer ni fick

2009-03-03 @ 20:57:17
URL: http://torrbollen.blogg.se/
Postat av: Linda

Roligt att du och Sara äntligen fick träffas!

Åh vad bra att ni nu har fungerande pepparkvarn...



Skoj att dansa loss till melodifestivalen ser det ut som! ;-)

2009-03-09 @ 20:20:45
URL: http://lan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: