Fredag och lördag

Det är full rulle här hemma och jag har knappt suttit vid datorn på 2 dagar. Det har röjts i förråd, klippt en del av gräsmattan, stojats och lekt, satt ihop en byrå och turer till stan.

Igår var Vincent glad och det mesta verkade vara på topp. Han fick umgås mycket med J då jag fixade med annat det verkar ha gjort honom gott för nu är pappa toppen. När jag hade lagt Vincent på kvällen och kom ut i köket hade J gjot det romantiskt med tända ljus, vin och höll på att förbereda middagen till oss. Det var tänkt att det skulle vara fläskfilé med egen rödvinssås och potatis, men när vi öppnade förpackningen till fläskfilé var det en stank utan dess like som mötte oss. Köttet var dåligt, troligen har det blivit ett hål i vaccumförpackningen. Det var bara att öppna kyl och frys för att kolla vad som fanns istället. Valen var bacon, kassler, frysta kotletter eller kyckling. Det föll på kycklingen och det blev riktigt lyckat och vi kunde njuta av vår middag.

Idag har Vincent inte varit lika glad då han hoppade över förmiddagsvilan och sov bara 40 min efter lunchen. Han har gnällt, slagit sig (har får lite dålig balans när han är trött) och varit något bångstyrig. Vid sex fick han välling och han somnade som en stock, hoppas natten blir bra. Det blev en sväng till Maxi för att handla och då passade jag på att klaga på köttet och fick pengarna tillbaka, skönt att slippa slänga ut pengar på något dåligt.

Imorgon är det dags för kalas för Vincent så då ska det fixas lite till.

Bilder från igår


Lite suddig men söt


Äta med hela ansiktet (slutade med dusch)


och när vi andra är i badrummet försöker Sparky städa (FYYYY)


Vincent hjälper mig att sätta ihop byrån

   K O M M E N T A R E R
Postat av: astrid

hahaha.. där ser man vad sparky har för sig ;) Oliver brukar alltid hoppa upp på Novas stol när hon ätit färdigt och slickar bort alla matrester som är kvar :D



kram på er

2009-09-05 @ 20:14:09
URL: http://nogg.se/nova08
Postat av: Nina

Ha ha roliga bilder.

Mysigt med middag å vin.

Ha så fint i morrn

Kram

2009-09-05 @ 20:22:46
URL: http://ninaruthstrom.blogg.se/
Postat av: Lotta

Fy så trist med köttet.

Tur att ni hade en välfylld frys...

HUr har den lille busen kommit upp på bordet?

Kramen

2009-09-06 @ 08:45:02
URL: http://steinsdotter.blogg.se/
Postat av: Clara

Åh va mysigt med finmiddag!

Och det var inte lite ni hunnit med!

kram

2009-09-07 @ 09:47:47
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: