Midsommarhelgen

Vilken härlig midsommarafton vi hade. För tredje året i rad firade vi den i Kyllaj, i år tillsammans med Nina, Robban och Ville, Jenny, Patrik och Maja och Emma, Micke, William och Gabriel. Vi åt sillunch, tittade på när folk dansade kring midsommarstången (inget av barnen ville dansa), åt smarrig tårta och paj, barnen sparkade boll, fångade fiskar och vissa badade. När de flesta barnen (inte våra) somnat avnjöt vi grillat kött med potatis och sås. Vi fick dock bryta upp lite snabbt då varken Emilia eller Vincent var särskilt sugna på att sova, båda somnade i alla fall gott i bilen hem och sov hela natten, Emilia till 5 och Vincent till halv 7.
Lördagen var lugn och vi påbörjade projektet få Vincent blöjfri. Efter två dagar går det inte så bra, han känner att han behöver kissa men vill inte kissa ute eller på toaletten eller pottan om han har blöja på sig vill han inte heller riktigt kissa utan ber om kalsonger. Lite av moment 22.


Vincents val av kalsonger

Igår jobbade Jocke hela dagen och vi andra roade oss med att leka inne och ute. Det målades och lektes med vatten och mystes en del däremellan.
Tröjan som är Vincent


Emilia drar sig upp på knä mot allt som i lämplig höjd

   K O M M E N T A R E R
Postat av: Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Visst hade vi det fint.Ska vi leka snart. Ville efterfrgar verktygen som finns hemma hos Vincent.

2011-06-27 @ 21:18:17
URL: http://ninaruthstrom.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: