Tandläkaren

Vincent hade en liten incident med en bil igår som när han låg i sängen lyckades tappa och den hamnade precis på en framtand så att det blev en liten flisa som försvann på tanden. Efter samtal med tandläkaren blev det ett besök dit på eftermiddagen. Efter en lång väntan i väntrummet (25 minuter) blev han äntligen uppropad, han var hyfsat lugn under väntetiden. Utan någon som helst förvarning så bröt han ihop totalt när vi skulle gå in i behandlingsrummet och bara grät och ville inte gå in och definitivt inte sitta i någon tandläkarstol. Storgråtandes i mammas famn blev det en liten undersökning och det verkar som det gått bra. Tandläkaren ville röntga men eftersom han ska på 3-årskontroll i augusti så väntar vi tills dess och hoppas det går bättre då, hon frågade också om han var vild då detta är andra gången vi är där. Han fick i alla fall välja en sak och tog ett armband och så köpte han en tandborste för det hade jag lovat honom.

   K O M M E N T A R E R
Postat av: malena

hmm min oliver slog ut tre flisor under sina första år och ingen gång fick vi komma till tandvården snacka om att allt ändras.

2011-05-30 @ 21:07:59
Postat av: Ida

Vi har varit hos tandläkaren med Frida ett antal ggr då hon slagit i munnen. Ett tips är att inte glömma anmäla händelsen till försäkringsbolaget, ifall den permanenta tanden skadats. Inte så stor risk men ändå.

Kram!

2011-05-30 @ 21:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: