Bråksöndag

Har varit en söndag med mycket bråk. Emilia vaknade halv 4, fick henne att somna om till halv 5 men sen var det kört. Trött var hon och har varit det hela dagen, dvs väldigt gnällig. Vincent vaknade runt 5 tror jag och då hade han nog inte heller sovit färdigt för svidig som bara den var han och har varit resten av dagen.

Vincent och jag hade bestämt att han skulle bli en stor kille som kompisarna på dagis och inte ha blöja idag, men som jag håller han sig och trots att han kan sitta på pottan i över en timme så kissar han inte. Vi har försökt med mutor och hot, men han kan inte och vill bara ha blöja. Jag är så trött på detta blöjandet och önskar att han ville kissa på pottan eller toaletten, tror det räcker med en gång för att spärren ska släppa.

Så summan av denna dagen ligger inte rikitgt på plus även om det blev en lugn avslutning.

Igår var en bättre dag. Vincent tillbringade några timmar hos Helena och Peter osm han tycker så mycket om. Han bubblade hela vägen hem om allt de hade gjort. Det är så härligt att se honom så glad. Vi andra i familjen jobbade lite, städade och tog det lite lugnt.
Leker i lakanen


Vincent byggde ett piano häromdagen


På väg till Helena och Peter


   K O M M E N T A R E R
Postat av: jenny p

Hej Cattis. Vill bara säga att vi höll på likadant med blöjorna, fast då när storungen skulle sluta bajsa i dem. Hon blev torr och blöjfri nattetid väldigt tidigt. Men använde blöjor att bajsa i ända till nu i somras, alltså tills hon var nästan 4.5 år! I ett halvår höll vi på och tragglade. Med mutor, belöningssystem, hot osv. Hon bajsade, men väldigt väldigt motvilligt. Man kan säga att vi tvingade henne. Satte henne på pottan vid en viss tid varje dag. Till å med när vi va ute å TÄLTADE var pottan med och åkte fram samma tid varje dag.:D Efter typ 4 månader av det köret hoppade hon helt plötsligt upp på toaletten hemma hos mormorn en dag och bajsade utan att säga det till nån, förrens det var dags att torka. Och sedan den dagen bajsar hon själv utan krångel. Det var skönt så in i helvite. Men nästa unge har vi bestämt att låta det va. Hon får själv bestämma när det är dags, men de e klart, dröjer det till över 5 kanske man får vidta milda omständigheter :D Själv hade jag blöja tills jag var 6 år!!!! FRÄSCHT!! :D Fina ungar har ni oxå! Hälsningar Jenny Persson (gift med david)

2011-11-20 @ 20:15:31
Postat av: Clara

Visst är det underbart med barn?! Ibland vill man bara ge upp allt och bara få va själv. Men du fixar det!

2011-11-20 @ 20:17:44
URL: http://cklaris.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: